Пошуковий запит: (<.>A=Лукомський Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Молоканова Л. В. Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами [Електронний ресурс] / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 186-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_27 Проведено оптимізацію складу м'ясних січених напівфабрикатів за допомогою математичних методів з метою підвищення їх біологічної цінності.
|
2. |
Молоканова Л. В. Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів [Електронний ресурс] / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 4. - С. 227-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_4_35
|
3. |
Гавінський А. До археологічного кадастру Львівської області: Самбірщина [Електронний ресурс] / А. Гавінський, Ю. Лукомський // Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині. - 2013. - Вип. 17. - С. 233-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mdapv_2013_17_15
|
4. |
Лукомський Ю. О. Тенденції і напрями розвитку ринку соків в Україні [Електронний ресурс] / Ю. О. Лукомський // Молодий вчений. - 2016. - № 7. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_7_21
|
5. |
Молоканова Л. В. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 354-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_56
|
6. |
Лукомський Ю. В. Церква Благовіщення у давньому Галичі [Електронний ресурс] / Ю. В. Лукомський // Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині. - 2018. - Вип. 22. - С. 167-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mdapv_2018_22_12
|
7. |
Бевз М. В. Катедра Пресвятої Богородиці ХІІІ ст. в Холмі (архітектурно-археологічні та історико-архітектурні аспекти) [Електронний ресурс] / М. В. Бевз, Ю. В. Лукомський, В. М. Петрик, В. В. Бевз // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Архітектура. - 2019. - Vol. 1, Iss. 1s. - С. 20-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPARX_2019_1_1s_5
|
8. |
Бевз М. В. До проблеми застосування сучасних методів у дослідженні архітектурно-археологічних містобудівних комплексів (на прикладі території національного заповідника "Давній Галич") [Електронний ресурс] / М. В. Бевз, Ю. В. Лукомський // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. - 2022. - Вип. 63. - С. 3-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Spam_2022_63_3
|
9. |
Лукомський Ю. О. Товарознавче оцінювання пасти з квасолі білої продовольчої [Електронний ресурс] / Ю. О. Лукомський // Товарознавство та інновації. - 2013. - Вип. 5. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2013_5_18
|
10. |
Лукомський Ю. В. |Рец. на|: Гупало В. Бернардинський монастир у Дубні та фунеральна культура волинської шляхти в XVII – першій половині ХІХ століття (за матеріалами археологічних досліджень). Львів: Простір–М, 2022. 704 с., іл. [Електронний ресурс] / Ю. В. Лукомський // Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність. - 2022. - Вип. 35. - С. 266-269. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uks_2022_35_20
|